גילוף כף בישול – יום

עבודה עם סכין ישרה גרזן וסכין מעוקלת פותחת לנו עולם שלם של יצירה בעץ במקרה שלנו- כף עץ, פשוטה ויפה שנעשתה עם מעט כלים.

מלאכה מסורתית שמחזירה אותנו לתקופה בלי איקאה ובלי תעשיה, בעלי המלאכה שעסקו במלאכות אלו היו בהקשבה לעץ והכירו את העצים איתם עבדו כמו את כף ידם.

הסדנא תיגע בבטיחות ובשיטות עבודה עם כלים חדים, בחירת עץ ועבודה נכונה עם עץ. מיועד לבעלי ניסיון וחסרי ניסיון כאחד.

נפגשים בבוקר סביב 09:00 ומסיימים אחר הצהריים סביב 16:30, בצהריים נאכל ארוחה פשוטה – כמובן כל הארוחה מוגשת בכלים מעץ…

בסדנא נלמד על שיטות שוודיות ואנגליות לגילוף כף בסיסית לבישול בעזרת שלושה כלים בלבד, אין צורך ברקע בתחום או בידע וניסיון קודם. כבכל סדנא אנו מתחילים מדגשי בטיחות שילוו אותנו במהלך כל היום וממשיכים לעבודה מעשית ותרגול בכדי שיהיה אפשר לגלף שוב כל אחד בביתו.

הסדנא מתאימה לגילאים 16 ומעלה.

400.00

4 במלאי

דילוג לתוכן